LRF-årsmöte i Träslöv och Tvååker

/, Varberg/LRF-årsmöte i Träslöv och Tvååker

LRF-årsmöte i Träslöv och Tvååker

bild2010I går kväll medverkade jag på det gemensamma årsmöte som LRF-avdelningarna i Träslöv och Tvååker hade på Grimetons Lantmän. Jag var inbjuden för att prata lite om aktuell byggnation, både dom stora pågående projekten i stan och om byggnation på landsbygden.

Vi hade en mycket bra diskussion men mängder av kloka kommentarer (från deltagarna – inte från mej) och klockan gick.

Jag vet inte riktigt hur länge det var meningen att jag skulle prata men första gången någon tittade på klockan hade det gått en timme och femton minuter – det här var utan tvekan ett av dom mera intressanta möten jag varit med på.

By |2015-02-23T18:26:03+00:00februari 6th, 2015|Byggnadsnämnden, Varberg|0 kommentarer

About the Author:

Jag heter Stefan Stenberg, är 61 år och kommer från Stråvalla. Är ordförande i Byggnadsnämnden i Varberg sedan valet 1998 - det roligaste uppdrag man kan ha som politiker. Är dessutom med i styrelserna i DINA Försäkringar och Räddningstjänst Väst.

Kommentera gärna (modereras och visas därför inte genast)