Nytt rekord?

//Nytt rekord?

Nytt rekord?

Alla som har ett någotsånär offentligt e-postkonto får ju ständigt märkliga erbjudanden om att köpa saker eller så blir man som här erbjuden en massa pengar om man bara tar kontakt och lämnar sina bankuppgifter.

I vanliga fall brukar ju dom här mailen erbjuda någon enstaka miljon eller två men det här mailet jag fick idag till min kommunala e-postadress måste väl vara något slags rekord med att erbjuda 21,5 miljoner dollar (dom är inte blyga som håller på med sånt här).

Hudak, Sarah M [sarah.hudak@sunydutchess.edu]Åtgärder
den 3 januari 2013 09:58
Hallå
Jag använder detta medium för att informera er om en ömsesidig transaktion som innebär överföring av $ 21.500.000 i min bank i Kina, för att informera dig som mottagare. T Du kan nå mig på sangcchin@yahoo.com.hk för mer information.
Hälsningar
Sang Chin.

By |2013-10-20T14:32:41+00:00januari 3rd, 2013|Nätet|1 kommentar

About the Author:

Jag heter Stefan Stenberg, är 61 år och kommer från Stråvalla. Är ordförande i Byggnadsnämnden i Varberg sedan valet 1998 - det roligaste uppdrag man kan ha som politiker. Är dessutom med i styrelserna i DINA Försäkringar och Räddningstjänst Väst.

En kommentar

  1. Monica 31 januari, 2013 vid 14:38

    Fick precis samma mail idag till min arbetsplats. Denna typ av mail dimper ner ett par gånger i veckan. Trist att dessa typer inte kan lägga den tiden på ett hederligt arbete i stället för att försöka få godtrogna personer att nappa på detta. Blir riktigt arg faktiskt.

Kommentera gärna (modereras och visas därför inte genast)