Här hittar du mina blogginlägg i kategorin “Golf”
Mina inlägg om golf på Twitter hittar du med hashtaggen #golflankar

…………………………………

Harabäcken

13:e green på Harabäcken
(bilden från klubbens hemsida)

Jag är medlem i Harabäckens Golfklubb som ligger några km öster om Varberg längs väg 153. Från vägen ser bana ganska platt och lite intetsägande ut, men det intrycket brukar omedelbart försvinna hos alla som faktiskt gått ut på banan.
Från och med i år (2011) har vi fått nya pron på klubben. Det är Varbergs Golfakademi som nu har hand om verksamheten och där utbildningen sköts av Jonas Wulker och Stefan Åkfors. Varbergs Golfakademi driver också shopen och har satsat rejält på denna och har också motsvarande upplägg på Klosterfjorden och Blixtorp. Genom detta kan vi ge våra pron ett rejält underlag för sin verksamhet.
För vinterträning finns det 2 utmärkta simulatorer i anslutning till kansliet.
Klubben har också samarbete med Blixtorps korthålsbana så att alla medlemmar i Harabäcken spelar gratis där när man känner för en korthålsbana.
Mot ett mindre tillägg på årsavgiften spelar vi också så mycket vi vill på Ullared/Flädje GK.

Golfbanor i Halland

Den här sidan listar alla golfbanor i Halland från norr till söder. Listan innehåller både vanliga banor, korthålsbanor och Pay & Play.

Till Golbanor i Halland

Instruktionsböcker och DVD

Inget kan ersätta en bra lektion med en pro som är på samma våglängd som du, men emellanåt kan man ändå ha nytta av instruktioner i böcker och på DVD. Vilka instruktörer som passar var och en av oss är högst individuellt och det är därför svårt att rekommendera något till andra. Jag publicerar därför här sånt som jag personligen har haft nytta av och beskriver också lite hur jag tänker, så kan du själv avgöra om det kan passa dig också. Listan uppgraderas gradvis i takt med att jag hittar nytt.

Till Instruktionsböcker och DVD

Länksida Golf

Den här länksidan har ingen som helst ambition att vara heltäckande. Det handlar istället om att ge er några utvalda länkar som kan vara av intresse. Du hittar här nedan några utvalda Internetbutiker, Tillverkare och Golftidningar.

Till Länksida Golf

Min golfbag

I golftidningarna kan man hela tiden läsa om vad olika proffs har i sina bagar. Jag tänkte inte vara sämre – det borde väl vara lika intressant (eller ointressant) att veta vad en klantig amatör har i sin bag – så här ser det ut i min bag.

Till Min Golfbag